Tuesday, November 24, 2009

selamat tinggal sem 2

ari ni pun ari last aku kat sem 2
hurm..
aku arap sgt2 aku xde repeat pape
aku rse sem ni aku down gle2 la
xtaw npe,myb sbb aku x dpt time class aku sem ni kowt
xde mmbe yg besh mlaenkan ogy
:((
insyaAllah aku akan belajar bsungguh2 untuk sem dpn
kamate lea!!

last day exam

ari ni ari last aku exam. td aku exam idb. agak susah gak la,tp nak wat cmne,da nme pun exam kan,kne la redha..da la aku nk tberak td,ape lg..ngan pantasnye aku jwb jew sume soklan.ble da x mmpu nk tampung mmg aku kua tros la.hahaha...

Sunday, November 22, 2009

holiday villa..

lg bpe jew nk cuti sem da. rse mcm jap la plak sem 2 ni. last exam selasa ni. ko tggu nyna aku plak nk jeles kn ko,walaupun aku taw ko x kn rse pape.ahaha..UiTM da cuti. aku rse diorg la paling awal skali. so pika ngan nyna bulat da cuti awl2. mesti korg da merayap dulu kn.xpe2,nnt smpai gak turn aku.tggu la.ahahahah...cuti ni aku x kn keje.muktamad!pkse la mcm mne pun aku x kn kejewaku nk dok umah jd ank yg sgt rajin menolong ibunya.ahahaha...

bday bella!

hepi bday 2 u!
hepi bday 2 u!
hepi bday 2 bella!
hepi bday 2 u!!
ari ni bday saidatul nabila huda bt anuar
umo da 19 tahun
kaw da tua weh
blaja leklok taw
cbe la jd pmpn yg ayu,jgn jd jantan lg
kamate!!
td kteorg da plan baek pny nk kne kan die. konon tieqa nges la mie nk tggl kan die. pas2 die lari kua,kteorg suh bella tgk kn.haa..time tu la aku baling telo kat die,nk bls dendam ape yg die da wat kat aku.pdn mke ko!hahahahaha...pas2 yg laen pun turut serta baling telo ngan tepung kat die.sume stok nk bls dendam sbb bella ni ble bday org die yg paling kejam.amek ko!skunk ko plak kne.ahahaha..siap ade org mrh lg kteorg kecoh sgt.go to hell la.mcm korg x pnh wat bising plak.huh!tp td besh la.huhu..=)

Saturday, November 21, 2009

ari ni pny cte..

td mama msg gtaw nk amek brg2 aku
al maklong la..lg bpe ari nk cuti sem nk stat da
so,barang2 harus d kemas utk d bwe pulang
aku sbnrnye td nk kmas bju2 jew
ntah ape buang tabiat aku kemas bilik tros
ika yg ngah berselubung ngan selimut pun join skali
ahahaha
abes 1 bilik kteorg sapu,slme nieh sapu mne yg npk habuk jew
ahahaha
pas2 kemas bakul ku yg d kongsi bsme ika
akakaka
akhirnye bilik kami btambah kemas dari sebelumnye
yes!
misi berjaya!

:))

Thursday, November 19, 2009

pm..

td exam pm
susah dowh!
mampos aku
ade kew die leh tny spe menteri pelajaran la,perumahan la,luar bandar n wilayah la
mne aku taw la!!
aku bedal jela menteri yg aku kenal
btol x btol blkg cte
janji ketas aku x kosong
ahahaha

Tuesday, November 17, 2009

exam

smlm ngan ari nieh exam
bz sgt stdy
ari nieh bru leh update blog ku
[stdy kah kaw?]
;P
isnin ari tu exam stat
adeh!
tiap sem wajib jmp nombor
npe ha?
aku da la lemah ngan nombor2 nieh
boleh mencacatkan result aku weh..
pas2 ari ni dpm plak
aku ni pny la focus kat soklan spot yg lec aku bg
die mmg ade ckp tgk gak kat buku 2
tp aku ni stok mls nk bce bku
aku bce jela ape yg die bg
pg nieh bru la bkk sket2 bku 2
kul 9 msok dewan
stat jew exam aku belek2 la soklan
nah!amek ko!!
susah haram
byk x msok ape yg aku bce smlm
mampos ape aku nk jwb
ahaahaha
pdn mke ak
bedal jela
ahahaha
p/s:ari ni ngah rajin nk update blog
;))

Saturday, November 14, 2009

ceh..

clas stat xde
nseb aku x g
no wonder la aku mcm mls jew nk g
[aku mmg xnk g pun.huhu]
tp clas d gantikan pd esk nya
xpe2
kali ni aku akan lebih bersemangat!!
poyo x weh?
ade aku kesah??
ahahahaha

Friday, November 13, 2009

exam

smlm 1st paper
idtm
naseb la aku bce ketas yg miss mira bg
klu x??
hancus!!
ape ak nk jwb weh..
ahahaha
sabtu nieh ade clas stat la plak
adoi!
mlsnye..
xpe2
exam pny psl sy sggup!
semangat!!

here i come..

its a long time x update blog ni
da nk dkat 2 bulan
myb lbeh
legend x?
huhu