Thursday, May 6, 2010

exam

skunk ni mggu exam.sy ade 5 paper.3 to go.gudluck fer myself!smlm exam akaun.fuhh..fer the 1st time in my life,sy rse sy boleh la jwb gak soklan tu.mse kat skola dlu amek kos perd.tp hampeh..akaun ape pun xtaw.blaja mmg blaja,tp bese la kalau setan da byk kat sekililing,mmg ape pun x msok la.hahahaha...sbb sy lg minat awam ;P.harap sgt pointer sy sem ni x jtoh mcm sem lepas.sadis wa ckp sama lu.ahahah..

8 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. kontest ape weh?aku da bce kat blog ko.mcm mne tu ha?

    ReplyDelete
  4. awak...awak amek course ape??

    ReplyDelete
  5. didiey syg: sy amek multimedia.why der?

    ReplyDelete
  6. ouh,,,saya tak tahu awk stdy apa n kat mane bfo ni. Kat KPTM kah??

    ReplyDelete
  7. yup2.KPTM ipoh jew.x kua perak pun lg.ahhaah

    ReplyDelete